Serdecznie zapraszam pracowników, doktorantów i studentów do udziału w konferencji: „Spotkanie nt. dobrych praktyk GOZ (Gospodarka Obiegu Zamkniętego) i warsztaty transformacji cyrkularnej dla przedsiębiorstw w Białymstoku – PARP – Centrum Rozwoju MŚP”, która będzie miała miejsce na Wydziale Chemii w dniach 12-13.03. 2025 r.
Szczegóły
Data: 12-13/03/2025 r.
Godzina: 10.00-15.00
Miejsce: Uniwersytet w Białymstoku, Wydział Chemii.
Spotkanie eksperckie
Data: 12/03/2025 r.
Godzina: 10.00-14.30, sala 2044
Konferencja z udziałem ekspertów GOZ oraz przedstawicieli lokalnych firm/organizacji, podczas której zaprezentowane zostaną dobre praktyki w zakresie wdrażania rozwiązań zgodnych z ideą gospodarki obiegu zamkniętego
Warsztaty GOZ
Data: 13/03/2025 r.
Godzina: 10.00-15.00, sala Rady Wydziału Chemii
Podczas warsztatów przenalizowane zostaną realne studia przypadków – możliwości, szanse i bariery transformacji cyrkularnej przedsiębiorstw. Uczestnicy poznają unikatowe, wspierające transformację w kierunku GOZ narzędzia dla biznesu.
Spotkanie organizowane jest przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości we współpracy z Instytutem Innowacji i Odpowiedzialnego Rozwoju oraz Uniwersytetem w Białymstoku w ramach projektu „Akademia Transformacji Cyrkularnej dla Biznesu”. Partnerem wspierającym organizację spotkania w Białymstoku jest Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego oraz Wydział Chemii UwB.
Rejestracja na spotkania i więcej informacji: Spotkanie nt. dobrych praktyk GOZ i warsztaty transformacji cyrkularnej dla przedsiębiorstw w Białymstoku - PARP - Centrum Rozwoju MŚP
W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.