mgr Izabela Wysocka

E-mail: i.wysocka@uwb.edu.pl

Pokój: 2019

Telefon: 85 738 81 07

  1. I. Wysocka, M. Hryniewicka, E. Nalewajko-Sieliwoniuk, Oznaczanie związków fenolowych pochodzenia roślinnego w mleku ludzkim z wykorzystaniem techniki QuEChERS oraz chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas, w: "Na pograniczu chemii, biologii i fizyki - rozwój nauk. Tom 6", Wydawnictwo Naukowe UMK, Toruń, 2025
  2. E. Nalewajko-Sieliwoniuk, I. Wysocka, A. Kalinowska, Determination of antioxidants in edible oils using flow system with chemiluminescence detection, w: Science and industry challenges and oppurtunities, red. Z. Hubicki, wyd. UMCS, Lublin 2024, str. 343-346
  3. I. Wysocka, E. Nalewajko-Sieliwoniuk, Oznaczanie liczby nadtlenkowej w olejach jadalnych z wykorzystaniem układu przepływowego z detekcją chemiluminescencyjną, W: Nauka i przemysł – lubelskie spotkania studenckie, red. D. Kołodyńska, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin, 2023, str. 195-198
  4. G. Świderski, M. Kalinowska, E. Gołębiewska, R. Świsłocka, Wł. Lewandowski*, N. Kowalczyk, M. Naumowicz, A. Cudowski, A. Pietryczuk, E. Nalewajko-Sieliwoniuk, I. Wysocka, Ż. Arciszewska, B. Godlewska-Żyłkiewicz, Structures, antioxidant properties and antimicrobial study of Eu(III), Gd(III), and Dy(III) caffeinates and p-coumarates, Molecules 2023, 28(18), 6506; https://doi.org/10.3390/molecules28186506

©2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.